tiistai 27. tammikuuta 2009

Sydämellinen tunnustus

Anu eli Rouva Täytekakku antoi minulle tämmöisen tunnustuksen, olen ihan ihmeissäni täällä :-O olenhan vasta vain vähän aikaa pitänyt blogia ja vasta muutamia kakkukuvia tänne lisännyt. Netti on pullollaan ihania leivontablogeja, siis suuret kiitokset Anulle tunnustuksesta!

Tunnustus on tarkoitus jakaa eteenpäin henkilöille, joita pitää tärkeinä, inspiroivina ja kannustavina itselleen.

Ei ollut ihan helppoa päättää keille tätä eteenpäin laitan...

Kinuskikissa - Todella perusteellinen bloggaaja, hieno työnjälki, erittäin yksityiskohtaiset vaihekuvat, todella opettava ja ajan hermoilla oleva blogi!

FantasIINA - Aivan mielettömiä marsipaanihahmoja, spritsaukset ovat myös aivan omaa luokkaansa! Aivan ihania kakkuja!

Mansikkamäki - Upeita pipareita, varsinainen pikeeritaikuri! Todella hyvät ohjeet marsipaanikukkien ja muiden koristeiden tekoon! Hurjasti ihania uusia ideoita kaikennäköiseen koristeluun!

Kakku Helmi - Todella kauniita kakkuja viimeisteltyine yksityiskohtineen! Upeita pikeeritossuja! 

Anulle Rouva Täytekakun blogiin myös takaisin tämä tunnustus, sinunkin blogiasi olen seurannut pitkään mutta vasta oman blogin perustettua olen uskaltautunut enemmin kommentoimaan (anteeksi maalaisuuteni - vai mitä tähän kohtaan pitäisi sanoa ;)

Netissä on lukemattomia ihania leivontablogeja, oli vaikeaa valita vain muutama keille tämän tunnustuksen antaa. Edellä mainittuja blogeja olen kuitenkin ehkä kauiten seurannut, ehkä siksi ne ovat jääneet hyvin mieleeni. Kiitos että jaksatte pitää yllä ihania blogeja, jatkakaa samaan malliin! :)

6 kommenttia:

 1. WOW!! Suuri ja lämmin kiitos tällaisesta tunnustuksesta!! En olekkaan sinun blogissasi ennen vierailla ja tällaisen tunnustuksen saattelemana saavuin ensivierailulle! Olen ihana sanaton, kiitos!!

  Edin kuitenkin tutustua jo tuotoksiisi ja huomaan että oletkin erittäin taitava ja ammattilainenkin jo!! Tulen aivan varmasti jatkossakin vierailemaan siuillasi ja linkitän sinut mennessäni, jotta tieni takaisin helpottuu =)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos itsellesi Pia, blogiasi on ilo seurata! :) Linkittelen siut myös, leipomisiin! :D

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia hurjasti :D Ihmettelen nyt vain, että laittelin tähän kommenttia jo aiemmin, mutta minne lie hävinnyt. Ovatko muut kommenttini näkyneet?

  VastaaPoista
 4. Ebe, tähänkö koitit aikaisemminkin? Ei ole kyllä näkynyt :O

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis Tanjaseni! Tiedätkin varmasti, että kovasti arvostan sinua ja taitojasi ja sen vuoksi tällainen tunnustus tuntuu todella isolta kunnialta. Huomasin muuten, että en ollut linkittänyt sinua sivuilleni, tämä oli kyllä puhdas kämmi - nyt asia on hoidettu! Kivaa viikonloppua ja ollaan yhteyksissä tavalla tai toisella! :)

  VastaaPoista
 6. Kinuskikissa, muistan vielä kun joskus viime kesän lopulla löysin blogisi ja olin aivan ihmeissäni. Jatka samaan malliin! :)
  Kiitos myös linkityksestä, palaillaan! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.