Tanja?

Heippa vaan. Mie oon Tanja Lappeenrannasta.


Ylläolevassa kuvassa jauhoja pöllyyttelen vuonna 1988. Isosisko on leipuri ja olen aina ihaillut hänen kädentaitojaan ja siitähän se sitten lähti.

Koulutus
Alunperin meinasi käydä niin että melkein jäin ilman opiskelupaikkaa peruskoulun jälkeen. Hakemaani lukiopaikkaa ei herunut alle kasin keskiarvolla ja muutamassa päivässä piti äkkiä päättää mihin mennä kun ensisijainen haku ei tärpännytkään. Lopulta pääsin mäihällä leipuri-kondislinjalle varasijalle odottelemaan ja parin viikon päästä sain tietää että moni oli jättänyt aloittamatta koulun joten pääsin kuin pääsinkin opiskelemaan. JES!

Opiskelin siis leipuri-kondiittoriksi paikallisessa ammattikoulussa josta valmistuin vuonna 2003. Liukuhihnaleipuriksi en halua enkä ole paikkakuntaa muuttamassa ainakaan näillä näkymin joten kakkujen teko on jäänyt sittemmin vain harrastukseksi. Sitäkin rakkaammaksi sellaiseksi...

Blogi
Olin alunperin sitä mieltä että en perusta koskaan omaa blogia. Muilla oli niin hienoja ja toinen toistaan upeampia blogeja ja kuvia että kuka kaipaa yhtä blogia lisää? Sain kuitenkin blogikärpäsen pureman kun muutamien kuukausien ajan selailin muiden blogeja ja pistin oman blogin pystyyn tammikuussa 2009. Ja bloggaus vei mennessään. :)
Blogi on tosin viettänyt enimmäkseen hiljaiseloa vuosina 2012-2014 sivutoimisen yrityksen, Konditoria Ahonlaidan, myötä. Kakut veivät kuitenkin loppujen lopuksi välillä lähes kaiken vapaa-aikani jonka vuoksi päätin lopettaa konditoriatoiminnan toistaiseksi keväällä 2014. Konditoria Ahonlaita oli olemassa sivutoimisena unelmana kolmisen vuotta. Haluan sydämellisesti kiittää kaikkia asiakkaita, ilman teitä en olisi saanut toteuttaa itseäni näin paljon!

Katsotaan mitä aika tuo tullessaan.

2015-> blogi viettää hiljaiseloa opiskelujen vuoksi.

Miut tavoittaa
Yhteyden saa blogin lisäksi myös tarvittaessa sähköpostilla osoitteesta ahonlaitaleipomuksia(at)gmail.com
Leivontafoorumilla tulee myös pyörittyä joten sieltäkin aika usein tavoittaa. :)