Tanja?

Heippa! Mie oon Tanja Lappeenrannasta.


Ylläolevassa kuvassa jauhoja pöllyyttelen vuonna 1988. Isosisko on leipuri ja olen aina ihaillut hänen kädentaitojaan ja siitähän se sitten lähti.

Koulutus
Opiskelin leipuri-kondiittoriksi paikallisessa ammattikoulussa, josta valmistuin vuonna 2003. Liukuhihnaleipuriksi en halunnut, eikä muutto tullut kysymykseen, joten kakkujen teko on jäänyt sittemmin vain harrastukseksi. Sitäkin rakkaammaksi sellaiseksi...

Blogi
Olin alunperin sitä mieltä, että en perusta koskaan omaa blogia. Muilla oli niin hienoja ja toinen toistaan upeampia blogeja ja kuvia, että kuka kaipaa yhtä blogia lisää? Sain kuitenkin blogikärpäsen pureman kun muutamien kuukausien ajan selailin muiden blogeja ja pistin oman blogin pystyyn tammikuussa 2009. Ja bloggaus vei mennessään. :)
Blogi on tosin viettänyt enimmäkseen hiljaiseloa vuosina 2012-2014 sivutoimisen yrityksen, Konditoria Ahonlaidan, myötä. Kakut veivät kuitenkin loppujen lopuksi välillä lähes kaiken vapaa-aikani, jonka vuoksi päätin lopettaa konditoriatoiminnan toistaiseksi keväällä 2014. Konditoria Ahonlaita oli olemassa sivutoimisena unelmana kolmisen vuotta. Haluan sydämellisesti kiittää kaikkia asiakkaita, ilman teitä en olisi saanut toteuttaa itseäni näin paljon!

Katsotaan mitä aika tuo tullessaan.

2015-> blogi viettää hiljaiseloa fysioterapeuttiopintojen vuoksi.

2021-> perustin toisen, itselleni ammatillisesti ajankohtaisemman blogin, joskin tekstejä ilmestyy verkkaisesti ajan sallisessa :)
2022-> yritystoiminta jatkuu eri toimialalla, sivutoiminen yrittäjyys fysioterapian ammatinharjoittajana:

https://fysioahonlaita.fi/


Miut tavoittaa
Yhteyden saa blogien lisäksi myös tarvittaessa sähköpostilla osoitteesta ahonlaitaleipomuksia(at)gmail.com tai tanja(at)fysioahonlaita.fi

Leivontafoorumi on viettänyt hiljaiseloa, silti ihmettelen siellä tasaista kävijämäärää (päivitetty kommentti 2022)!