keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Isänpäiväkakku


Sain eräältä ystävältäni tilauksen isänpäiväkakusta Marraskuussa 2008. Kakun täytteenä appelsiininmakuinen tuorejuusto-rahkaseos, kakun päällä suklaakuorrute valkosuklaakuvioilla, kermapursotukset ja marsipaanikukkasia sekä suklaalehtiä. 

Eniten tilauskakuissa harmittaa se, että harvoin niitä pääsee itse maistelemaan. Tähän kakkuun kokeilin ensimmäistä kertaa tuollaista appelsiinin makuista tuorejuusto-rahkatäytettä, itse tykästyin jo pelkän täytteen makuun niin että sitä pitää ehdottomasti tehdä vielä uudelleen joku kerta. Ja siis tietysti mieluiten niin että pääsen myös itse maistelemaan valmista kakkua. :)

8 kommenttia:

 1. Oi, tästä mä tykkään! Sini-ruskea on kaunis väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) pitäisi perehtyä noihin liljankukkiin vielä paremmin, jos tekisi seuraavaksi kuudella lehdellä, hmm...!

  VastaaPoista
 3. Sinulla vasta onkin ihania juttuja täällä! Todella kauniita kakkuja! Tämä suklainen pisti heti silmään, suklaaholisti kun olen.. =)

  VastaaPoista
 4. oisit sanonu et haluut maistaa sitä isin kakkuu ni tottakai olisit saanu tulla maistelemaan sitä xD
  ens kerralla sitten =)
  tosi kiva tää siun blogi <3
  -H-

  VastaaPoista
 5. äiti& iskä halus et mie vielä kommentoin sen verran sitä kakkua että se oli todella maukas (miustakii oli=) ja raikas...eli täys kymppi suoritus...ja äitil on jo uudet tilaukset mielessä ;)
  -H-

  VastaaPoista
 6. Kiitos Anulilli! :)

  -H-, kiva kun löysit tänne. Heh, en mie nyt jokaista tekemääni kakkua voi änkeä maistelemaan! ;) Kiitokset kehuista, johan tässä tulee paineita seuraavalle kerralle... :O Mutta innolla odotan uusia haasteita. :)

  VastaaPoista
 7. tosi hieno kakku. voitko lähettää ohjeen sähköpostiini. os. elkape@suomi24.fi

  terv. Katja Hämäläinen

  VastaaPoista
 8. Hei Katja, ei kakulle ole varsinaista ohjetta, mutu-tuntumalla tein täytteet ja kuorrutuksenkin suunnilleen. Mutta laitan sinulle jotain viestiä siltä varalta että et täältä blogista huomaa vastausta lukea. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.