perjantai 18. kesäkuuta 2010

Pipareita häihin


Nämä piparit matkaavat erään nuorenparin hääpöytään. Pipariohje vaklattu Ebeltä, koristelut ei yllä kyllä lähellekään Eben tasoa, mutta tästä on hyvä jatkaa. :) Pipareita tein 80kpl, 5kpl oli "julkaisukelvottomia" ja menivät siis parempiin suihin, 75kpl lähtee tarjolle. Melkonen homma noinkin yksinkertaisissa koristeluissa. Mutta kivaa oli näpertää.
Kuorrute ja koristekoukerot pikeeriä, päällä suihkaus helmiäistä.

11 kommenttia:

 1. Onhan noissa hommaa ja tosiaan jos on ees haave päästä Eben tasolle, ni pitää lakata käymästä kokonaan kattomassa hänen taideteoksia... tippuu ain niin kolinalla takas mattimeikäläisten koristelutasolle, et pyllyyn sattuu :(((
  Mut juu... sama urakka ois mulla taas edessä ens yönä ! WT-piparien, eli noitten meijän omien pinta on vaan niin ikävän epätasanen, et menee tota pikeeriä silleen litroittain ! Mut riittääpi sit ainaski makeus ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania pipareita, hienoa jälkeä! Mahdottoman kova homma kyllä värkätä tuollainen määrä, huh!

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat, kelpuuttaisin vallan hyvin omiinkin häihin :)

  Ja ebe nyt on niin omaa laatuaan, että en usko koskaan tulevan toista hänen tasoistaan...tai ehkä joskus vuosien harjoituksen jälkeen ;)

  VastaaPoista
 4. Kelpaisi omiin häihini. Toi helmiäinen on kivan näköinen. Pitäsiköhän alkaa jossain vaiheessa miettimään, josko jotain itse tekisikin omiini. :)

  VastaaPoista
 5. Tavattoman kauniita, minulle näissäkin olisi liikaa haastetta!

  VastaaPoista
 6. Ihania pikkuleipiä. Minä olen kaasona luvannut auttaa myös pikkuleipä urakassa ja tavoitteena varmaan 200 kpl...jaiks :D

  VastaaPoista
 7. Valtavan kauniita ovat ja mieletön urakka. Huh! Hatun nosto.
  Ottaisin omiin häihin samantien! Kyllä säkin niin kadehdittavan taitava olet! Ebe menee ja kehittyy edellä, mutta tehokkaasti tullaan perässä. Eikös? ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kannustavista kommenteistanne! :D

  VastaaPoista
 9. Upeita nämä ovat, turha kainostelu pois!

  VastaaPoista
 10. Anne, heh, mutta oletko kurkannut Eben pipareita? ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.