sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Masukakku

Hyvä ystäväni odottaa vauvaa ja hän pyysi kakkua töihin viemisiksi ennen lomansa alkua. Toiveena oli pelkistetty masukakku, ei ylimääräisiä härpäkkeitä, paita vaaleankeltainen, orvokki rintapieleen koristeeksi, eikä kovin avonaista aukkoa paitaan. Sekä pikkujalka näkymään masusta alhaalta.


Mahaosa on noin kuuden munan kokoisesta peruskakkupohjasta, tisut molemmat yhden munan. Täytteenä kakussa on (toiveesta) laktoositonta kermavaahtoa turkinpippurirouheella terästettynä, sekä ohut kerros itsetehtyä sitruunatahnaa. Paita sokerimassaa, iho-osuudet marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta, alla kosteussulkuna marenkivoikreemiä. Orvokki sokerimassaa.

Pikkuisen tuli kuhmuja masuun, marenkivoikreemi ei ollut tarpeeksi ehtinyt kovettua kakun ollessa jääkaapissa, vähän liian aikaisin aloin kakkua kuorruttaa. Paidan reunassa koristelutikulla painettuja pienenpieniä kukkia.


Sudin lisäksi koko paidalle vähän helmiäistä, orvokki kimaltaa myös. Ylläoleva kuva hieman "paloi puhki", mutta oli ainut kuva tästä kuvakulmasta otettuna joten laitoin senkin blogiin esille. Pahoittelen kuvan huonoa laatua.


Ja masusta paistaa pieni jalkapohja läpi. Nää pikkujalkayksityiskohdat, joita monissa blogeissa on näkyny, on miusta ihan tosi söpöjä! :)

6 kommenttia:

  1. Voi tuo jalkapohja on kyl hauska ja jotenki tavattoman autenttisen näköinen! Olisi ehkä voinut tehdä itsekin tämmöisen kun jäin mammalomalle, mutta ei vielä ihan taidot riitä! :)

    VastaaPoista
  2. Mie ihastuin tohon jalkapohjakoristukseen heti ekalla kerralla kun sen jossain blogissa näin! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana ja tuo jalka on niin söpö! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat sivut sinulla. Linkitän sinut blogiini ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.