maanantai 5. heinäkuuta 2010

Arvonnan yhteydessä kysyttyä

Arvontapostauksessa sai esittää toiveita blogista tai mitä mieleen juolahtaa. Ihania kommentteja tuli iso kasa, ja mukavia ideoita. Kiitos niistä kaikille kirjoittaneille! :) 


Tässä vastauksia kyseltyihin asioihin ja muihin kommentteihin:


Moni toivoi ohjevalikkoa esim. täytteille. Koetankin muistaa laittaa ylös mitä käytän täytteisiin, täytekategorian aloitinkin jo valkosuklaatuorejuustomoussella. :)


Sivujen raskaudesta tuli kommenttia, joskus blogilistan latautuminen saattaa kestää kauan koska se päivittyy syötteiden avulla. En keksi muuta syytä tähän, itselläni sivujen lataus toimii hyvin. Tietysti blogger itsessään saattaa joskus jumittaa... :-/


Anonyymi kirjoitti: Parannusehdotus: tämä kommentointiosio voisi olla sellainen, että tuon s-postiosoitteensa saisi blogitonkin kommentoija piiloon. 


Mie en valitettavasti voi vaikuttaa tuohon ominaisuuteen. Mutta kommentin voi lähettää myös niin että klikkaa kohtaa "Nimi/URL" ja kirjoittaa URL:n paikalle sähköpostiosoitteensa, jolloin se ei ole varsinaisesti näkyvillä vaan linkin takana "piilossa".


Jennis kirjoitti: Uudistuspyyntönä vaihekuvia lisää. Onhan niitä toki jo, mutta itse kaipailen esimerkiksi koristeiden tekemisessä vähän kädestä pitoa, olen vielä siinä ihan lapsen kengissä :) kun ei ole mitään hajua miten lähtisi tekemään, on huippua jos joku joka osaa näyttää miten :)


Minkälaisia koristeita, vai ihan yleisesti ottaen? Koitan muistaa ensi kerralla kuvata myös koristeiden tekoa kakkujen lisäksi. :)


Jos kellä on vielä mielessä jotain leivontaan liittyvää kysyttävää - heittäkää kommenttia tulemaan!


Tiedossa on kakkuprojektia ja pari on jo takanapäin, aika vaan ei tahdo riittää blogin päivittämiseen. Sadepäiviä odotellessa. ;) Kysymyksiin pyrin kuitenkin vastailemaan vaikka en blogia lähiaikoina ehdikään paljon päivittelemään. :)

3 kommenttia:

 1. Moikka! Sitä meinasin, että esim. marsipaani/sokerimassakoristeiden teosta olisi vaihekuvia. Miten kasaat ne ja millaisia muotteja yms tarvikkeita käytät :) nuo on hirmuhienoja nuo tekemäsi koristeet :)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Linkitin blogisi omaani, koska käyn täällä vakituisesti lueskelemassa. Jos haluat, että otan linkin pois, käythän vinkkaamassa! Minutkin saa linkittää. :)

  VastaaPoista
 3. Jennis, koitan muistaa ensi kerralla kuvata myös koristeiden tekoa! :D

  Heipsis Kuriton! Kivaa, linkitellään vaan!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.