tiistai 26. toukokuuta 2009

10 000 kävijän arvonta!

Kesä on jo melkein täällä, ulkonta löytyy jo vaikka mitä kauniita kukkasia! :) Kissa ei tosin ymmärtänyt kielokimpun merkitystä ja oli vähän ihmeissään jouduttuaan kukkien viereen pöydälle kuvausrekvisiitaksi.

Mutta asiaan. Vajaassa kahdessa kuussa on laskuriin tullut yli 10 000 kävijää! Ensimmäinen isompi täysi lukema, kiitos kaikille kävijöille! Ihanaa että jotkut myös vaivautuvat kommentoimaan! :) 

Joten pistän nyt pienen arvonnan pystyyn, kommentoimalla tähän postaukseen osallistut arvontaan. Vain yksi arpa per kävijä. Kommentissasi voit halutessasi kertoa minkälainen kakku on ollut haastavin tehdä, käytitkö jotain erityisiä työvälineitä tai erikoista reseptiä kakun teossa? Tai onko tänä kesänä edessäsi jonkun erityisen haastavan kakun tai koristeen teko, ja jos niin millaisen? Samalla voit myös halutessasi kommentoida blogiani, jos jotain tulee mieleen.

Arpajaispalkintona tulee olemaan jotain kivaa leivontaan liittyvää, yllärinä pidän palkintoa siihen asti kunnes se on päässyt vastaanottajalle. :)

Laitathan kommenttiin yhteystietosi, linkin blogiisi tai esim. mailiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyttä arvonnan päätyttyä! Tai vaihtoehtoisesti muistathan käydä kurkkaamassa oletko voittanut!

Arvonta-aika päättyy kesäkuussa maanantaina 22.6. keskiyöllä klo 00:00.

Miulla alkoi kauan kaipaamani kesäloma (en ole lomaillut päivääkään kahteen vuoteen) joten lähden reissuun nyt aluksi pohjoisen suuntaan ja pidän samalla myös hieman blogitaukoa. Nyt jo on jemmassa parit päivitykset mutta aika ei vaan ole kertakaikkiaan riittänyt saattaa niitä blogiin asti. 

Mie lähen nyt latailemaan akkuja ja nauttimaan aurinkoisesta ilmasta.

Osallistukaahan arvontaan ja leipomisiin! :)

81 kommenttia:

  1. Hmm. täytyy sanoa että haastavimmasta päästä ovat olleet hääkakut. Oikeasti kaikki kakut mitkä menee muille kuin itselle tuovat mukanaan oman jännityksen, Sitä kuitenkin haluaa että ne onnistuisivat niin hyvin että itsekkin olisi tyytyväinen.
    onnea kävijämäärästä, käyn täällä uein, tykkään blogisi ulkonäöstä ja myöskin katsella leipomuksiasi :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat ovat sivusi :)
    Haastavin oli viime keväänä kun oli päättötyö ja piti tehdä kakkuja. Tein pohjat jo etukäteen pakkaseen, mutta koulussa kun ollaan niin tapahtuu. Eli rinnakkais luokka toi omat tavaransa myös pakkaseen ja samalla tuhosivat osan minun pohjista. Onneksi tekivät uudet, mutta sillä hetkellä ei paljon naurattanut kun oli numerot siitä kiinni.

    VastaaPoista
  3. Olen vasta äskettäin löytänyt sivusi, mutta löytyy suosikeista eli jatkossakin vierailen :-)

    VastaaPoista
  4. Onneä huimasta kävijämäärästä! täällä käyn itsekin päivittäin:) En ole itse vielä kokenut kakkujen tekoa kovin haastavana, joten luulempa että haastivin kakku on minulla vielä edessäpäin ;) Hauskaa lomaa!!

    VastaaPoista
  5. Ihana blogi sinulla, Onnea huimasta kävijämäärästä! Täällä tulee kyllä vierailtua aika tiheästi;)

    Syksyn puolella olisi tiedossa kahtiin häihin hääkakkujen teko joka vähä jännittää jo nyt:) Toisella parilla oli toiveena marsipaanikakut kirjailtuna ja toiset häät ovat siskoni joten sinne täytyis jotain erikoista ja ihmeellistä kehitellä...

    Mut oikeen rentouttavaa lomaa sinulle!

    VastaaPoista
  6. Onnittelut kävijämäärästä joka on hurja noin lyhyessä ajassa! No eihän se kuitenkaan mikään ihme ole kun tämä on tosi kiva blogi. =)

    Hmm.. tällä hetkellä taitaa jänskättää eniten noi siskon hääkakut.. kun kaikki on vielä suunnitelmien asteella. =)

    VastaaPoista
  7. onnittelut hienosta kävijämäärästä! Ei ollenkaan ihme et parissa kk:ssa tuo määrä tuli täyteen, niin upeita juttuja on sulla niin paljon =)
    päällimäisenä tuli nyt mieleen just työn alla oleva kakku, johon tulee kampaajan ja vaatekaupan omistajan koomiset hahmot marsipaanista, ikinä ennen en ole vastaavaa toteuttanut. viikonloppuna oon viisaampi kuinka onnistui =)

    VastaaPoista
  8. Onnittelut kävijämäärästä! Jännittävintä/haastavinta on ollu tehdä hääkakkua ;)

    VastaaPoista
  9. Onnittelut kävijämäärästä!!

    Kauluspaitakakku oli todella kiva tehdä, haastavaa ei vielä ole tullut. Tietty eka kakku joka meni "vieraalle" :D

    VastaaPoista
  10. Onnittlut kävijämäärästä :)! Minusta on haastavaa aina tehdä kakkuja toiselle, erityisesti lapsille tehdessä mulla on aina extra jännitys päällä ja kun kakku on sit loppujen lopuksi valmis on niin helpottunut ja raukea olo - posket oikein kuumottaa. Mie koen lasten innostuksen ja ilon niin palkitsevana ja on sit ihana kuulla mitä olivat tekemisistäni pitäneet. Marsipaanille maalamisen koen erityisen haastvana, en ymmärrä kuinka jotkut saavat niin siistejä ääriviivoja.

    VastaaPoista
  11. Marsipaanin ja sokerimassan käsittely on hankalinta. Vaikeinta on jotenkin saada marsipaani tarpeksi ohueksi jotta ei repeä kun sillä päälystäää kakun. Ja koristelu-aiheet tuottavat aina päänvaivaa!
    Kiva blogi sinulla, ideoida omiin kakkuihin täältä haeskelen. Omaa blogia ei ole eikä google meiliä joten pinjanen kommentoi nimettömänä...

    VastaaPoista
  12. Toiselle tehtävä kakku on aina haastavaa. Huomiseksi teen yhdelle nuorelle naiselle kakkuj. Haastaviimpiin juttuihin tulee olemaan oman poikani hääkkuun tehtävä koriste, ja toisen poikani kihlajaiskakun tekeminen. Kihlajaisia vitetään tosin vasta heinäkuussa, mutta juuri mietin äsken niitä koristeita! Glumps!
    Sinulla on ihana blogi, ja kiva kun niitä vinkkejä auliisti olet jakanut! Kiitos siitä.

    VastaaPoista
  13. Hei vaan ja onnea kävijämäärästä! Itse olen vasta aika hiljattain tämän kakkuharrastuksen löytänyt, joten kaikki on uutta ja jännää :) Kesällä on tulossa pikkuveljeni rippijuhlat ja minä saan tehdä kakut. Se vähän jänskättää, eka kerta kun kakuillani on vähän suurempi "yleisö".

    VastaaPoista
  14. Onnittelut!! Kaikki kakut on haastavia omalla tavallaan mutta eniten on jännittänyt pikkuveljen tissikakun onnistuminen!! =)

    VastaaPoista
  15. Onnea 10 000 kävijästä! Haasteellisinta minulle amatöörinä on ylihuomenna olevien ylioppilasjuhlieni kakkujen koristelu. Kokeilin nimittäin ensimmäistä kertaa tehdä suklaaperhosia.Jotkut onnistuivat ensikertalaiselle hyvin, pari valitettavasti mureni. No mutta, harjoitus tekee mestarin! Omaa blogia tms. ei ole joten olen nimetön "Tiipu" :)

    VastaaPoista
  16. Onnea suuresta kävijämäärästä!Oon niin alussa tässä leipomisessa, et en oo kerennykää kovin vaikeisiin leipomuksiin, mut mulle pursotukset tuottaa vaikeuksia ;

    VastaaPoista
  17. Onnea kävijämäärästä sekä mukavaa lomaa! Minullakin alkoi loma!
    Ehkä haastavin kakku oli tyttäreni synttärikakku josta tein perhosen muotoisen, eikä siitä tullut yhtään semmoinen kuin kuvittelin. Koristelu meni ihan överiksi ja muutenkin se oli jotenkin epämääräinen. No, harjoitus tekee mestarin!

    VastaaPoista
  18. Ihania kakkuja, täytyy toki arvontaan osallistua.

    VastaaPoista
  19. Kohtapuoliin pitäisi tehdä rekka-kakku,siinä sitä haastetta vähäksi aikaa...

    VastaaPoista
  20. Tämä on ihana blogi! Kaikkea niin mahtavaa löytyy että kateeks käy kun olet niin taitava! Haastavinta on ehkä ollut marsipaani hahmot joita olen ruvennut harjoittaan..mutta eiköhän se siitä kun saa vaan harjoitusta;) arvontaan!!!:)

    VastaaPoista
  21. Teet kyllä niin kauniita leipomuksia ettei ihme että kävijämäärät ovat näin isoja =o)

    VastaaPoista
  22. Onnea isosta kävijämäärästä, ei kylläkään kumma-on sen verran kivat sivut sulla. Haastavin on minusta marsipaani, saada se sileänä kakun reunoille asti. En ole vieläkään onnistunu. Ja tulossa on syksyllä ekat hääkakkuni, ne jännittää vähän kans...Hyvää lomaa sulle!

    VastaaPoista
  23. Kivat sivut sinulla takuulla riittää kävijöitä!

    VastaaPoista
  24. Hyvää lomailua ja kauniita ilmoja :D Onneksi olkoon myös kävijämäärän johdosta. Täällä on aina mukava piipahtaa. Haastavin kakku on varmasti vasta edessäpäin. Olisi kiva kokeilla jotain erikoisempaa, kuin mitä on tullut tähän mennessä tehdyksi. No, aika näyttää mitä tuleman pitää.

    VastaaPoista
  25. Paljon onnea kävijämäärästä, hieno saavutus!
    Muutaman viikon päästä teen siskon pojille synttärikakun, ja aiheena on spiderman, tarpeeksi haastava kakku muttei mahdoton :)
    ensi kertaa vierailulla blogissasi, linkitän jos sopii :)

    VastaaPoista
  26. Paljon onnea isosta kävijämäärästä - minäkin löysin sivullesi hakiessani leivontaohjeita ja monella sivulla viitattiin ohjeisiisi joten tulin uteliaana katsomaan mitä löytäisin kirjoitti leipomiseen hurahtanut Aila

    VastaaPoista
  27. Onnea! Löysin sivusi aikoja sitten ja kiva on ollut seurata tekeleitäsi (upeita)...
    Hennna kommentoi ilman omaa blogia.

    VastaaPoista
  28. Onnea nopeassa ajassa kasvaneesta huikeasta kävijämäärästä :)
    Mielestäni juhliin kuin juhliin on aina haastava tehdä kakkua. Usein tulee koristeltua kakut lähellä h-hetkeä ja se tuo oman jännityksensä!
    Nimimerkillä Mettelle (minulla ei ole myöskään omaa blogia)

    VastaaPoista
  29. Onneksi olkoon valtavan kävijämäärän vuoksi! Sinun kakkusi ovat upeita, olet oikealla alalla! Ja kissasi on ihana, omani on melkein samannäköinen...nuo ihanat silmät!

    VastaaPoista
  30. Onnittelut kävijämäärästä! Blogiasi on kiva seurata. Itse en ole vielä kakkuihin perehtynyt, olen aloitteleva leipuri ja pitäytynyt vielä yksinkertaisemmissa leivoksissa... Nyt kesän aikana on tarkoitus leipoa ensimmäinen kukkon täytekakku, sää nähdä kuinka se onnistuu!

    VastaaPoista
  31. Onnea suuresta kävijämäärästä! Pitäis tässä kesällä tehä armeijaan liittyvä kakku ja oon aatellu koittaa marsipaanikakkua... saa nähä miten onnistuu :)

    VastaaPoista
  32. Minäkin vasta löysin blogisi ja aion kyllä selailla sen huolella läpi. En ole koskaan ollut kovin taitava leipoja, mutta tänä kesänä haluaisin tekaista jonkin hienon suklaakakun koristeineen päivineen.

    jonna1983@suomi24.fi

    VastaaPoista
  33. Haastavin kakkuni on ollut kolmiulotteinen traktorikakku, kaksi kertaa olen yrittänyt, mutta ei...
    Hyvää jatkoa blogillesi!

    Leena V.

    VastaaPoista
  34. Onnittelut suuresta kävijämäärästä. Olen vielä aloittelija kakkujen teossa, joten haasteita riittää. Ehkä koko kakun marsipaanilla päällystäminen ja kerman pursottaminen tulevat ensinnä mieleen.

    Merja

    VastaaPoista
  35. Onnea kävijämäärästä =) Haastavin oli 3 kerroksinen prinsessakakku marsipaanilla kuorrutettuna.

    VastaaPoista
  36. Hienot sivut ja upeita leipomuksia! Todella taitava olet, jatka samaan malliin!

    Ulla M.

    VastaaPoista
  37. Haastavinta tähän asti on ollut tehdä kihlajaiskakkuja siskoni kihljaisiin. Siinä on kuitenkin oma jännitysmomenttinsa kun on "virallisempi" tilaisuus kyseessä.

    VastaaPoista
  38. Kivat sivut sinullakin. Olenki joskus aikaisemminkin täällä käynyt. Todella kauniita kakkuja teet!

    VastaaPoista
  39. On kyllä niin kauniita teoksia, että oma työpäivä kuluu hujauksessa blogia selaillessa. :)
    Lämmintä kesää!

    VastaaPoista
  40. Kovin haastavaa kakkua en ole vielä päässyt/joutunut tekemään kun olen melko aloittelija vasta..:)
    Sinun kakkusi ovat kyllä upeita!

    VastaaPoista
  41. Hei! Ensimmäistä kertaa sivullasi.Toivottavasti onni suosii .....
    Mukavaa lomaa!
    Aikku

    VastaaPoista
  42. Jostakin syystä nuo hääkakut jännittää aina eniten... Pitääkö niitä sitten "enemmän tärkeinä" (vaikka ei saisi) kuin muita, vai mistä johtunee...? Kaikkea kivaa ja uutta on ihana kokeilla!!!!

    VastaaPoista
  43. Onnea kovasti hienosta kävijämäärästä ihanassa blogissasi :-) Mahtavia juttuja täällä on vaikka millä mitalla. Kakkuprojektit ovat olleet tähän asti mukavia, eivät taidollisesti hirveän haastavia. Eniten minulla riittää haastetta ajankäytön kanssa - usein on paniikki vallalla, kun kuvittelen leipovani monimutkaisen kakun ja koristelevani sen hetkessä. Ja vieläkään en ole oppinut aloittamaan ajoissa :-) Tulevaisuudessa haastavinta on yrittää tehdä samanmakuinen kakku kuin lempikakkuni - Katri Antellin omenahyvekakku- on. Onnea vielä kovasti!

    VastaaPoista
  44. Onnea, sinulla on ihania juttuja blogi pullollaan!
    Haastetta tulossa, syksyllä olisi kahtiin häihin hääkakkujen teko, en ole aikasemmin hääkakkuja tehnyt joten jännittää jo nyt. Toiset häät on siskoni ni niihin tietty pitää jotain erikoista kehitellä.

    VastaaPoista
  45. Onnea minunkin puolesta suuresta kävijämäärästä!
    Viime rippijuhliin pyydettiin tekemään kitaran muotoinen kakku. Se oli minun vaativin kakku tähän asti ja se onnistuikin ihmeen hyvin.

    VastaaPoista
  46. Löydyt blogilistaltani, joten käyn täällä aika usein ihastelemassa aikaansaannoksiasi. Itse koen haastavimmaksi koristeiden tekemisen, erityisesti ruusun haluaisin oppia.

    VastaaPoista
  47. Onnittelut!;) Kakkuni ovat yleensä muotopuolia ja lätsähtäneitä;)! Mutta tykkään niitä vääntää. Seuraava haaste on syssymmällä tytön synttärikakun vääntäminen HelloKitty, Bratz tai jokin sellainen, kuuluu toive...

    VastaaPoista
  48. Ihana blogi sulla! Varmasti haastavin kakku, jonka olen tehnyt on ollut kokonaan marsipaanilla kuorrutettu kakku :D
    Ps. olen vasta 14v., joten harjoitus tekee mestarin :D

    zinzzu@suomi24.fi

    VastaaPoista
  49. Ihania kakuuja sinulla. haastavinta on tehdä suureen jhlaan kakkua jossa ei ole vapaita käsiä toteutukseen

    VastaaPoista
  50. Paljon onnea kävijämäärästä! Sinulla on useinmiten kauniin yksinkertainen koristelu.Aina ei kakunpäällinen tarvitse olla täyteen ahdettu. Itse olen tehnyt lähinnä omille lapsille erilaisia syntymäpäiväkakkuja.

    VastaaPoista
  51. Kymppitonni wau! paljon onnea vaan =) jokaisessa kakussa on jotain uutta ja haastavaa, sulla on hieno blogi ja olet tosi taitava =)

    VastaaPoista
  52. Onnittelen ensalkuun tosta kivannäkösestä tasaluvusta... sitte myönnän käyneeni täällä ain sillon tällön ja kävisin useemminkin, jos vaan vuorokaudessa olis tuplatuntimäärä, sen takia puumerkin jättöki jää useimmiten haaveiluasteelle... ;)
    Haastavin kakku on mulle ollu kokonaan suklaakuorrutettu yksilö !!! Oon sen verta pilkun "tattarataa", et oon ystävällisesti kieltäytyny sellasen pyynnön vastaan tullessa :)

    VastaaPoista
  53. Ihania leipomuksi siulla. Miusta sie oon aina tehny hiennoimmat ruusut. :) Itse taas aloittelen unohtamaani ammattia. Kevään aikana olen löytäny blokeista ja leivontakauppojen nettisivuilta kaikkea kivaa kokeiltavaa ja opittavaa. Uusi kakkuhaaste on 7-vuotiaalle tytölle synttärikakku. Päälle tulee maalattava Winx-club jäsenen kuva.
    -Anni-Ilona

    VastaaPoista
  54. Mulla ei valitettavasti oo aikaa eikä halujakaan alkaa mitään kauhean monimutkaisia juttuja vääntämään, MMF- kuorrutteinen kakku olis varmaan se haasteellisin :) Aurinkoista kesää!

    Terv. BB (www.drgster.vuodatus.net)

    VastaaPoista
  55. Onnea suuresta kävijämäärästä!

    Mielestäni haastaviunta tällähetkellä on saada kauniit pursoitukset kakkuihin. Olen vasta-alkaja täytekakuissa, ja hyvät pursotusvälineetkin puuttuu, joten harjoitella pitää vielä, ja paljon!

    Anna / adalminanhelmi.vuodatus.net

    VastaaPoista
  56. haasteellisin kakku mulla on ollut kärppä-kakku.
    ja nyt on ollut haasteena ristiäiskoristeiden teko.
    http://maaritinkokkailut.vuodatus.net/

    VastaaPoista
  57. Onnea hienosta kävijämäärästä!! Ekaa kertaa löysin nyt sivuillesi, täytyy paremmalla ajalla tulla selailemaan lisää.. En ole mitään kovin haastavia kakkuja tehnyt, tuntuu ettei taidot riitä joten tyydyn hieman yksinkertaisimpiin.

    VastaaPoista
  58. onnea huikeista luvuista.ihanaa blogi sinulla, olen täällä melkein jokapäiväinen vieras ja aina löytyy joku kiva ohje tai hyvää vinkki. minulle on kaikki kakut haastavat, luon itselleni isoja paineita ja haasteita kakun tekoon, en nyt osaa erityisesti sanoa,ehkä pojan 4vee synttärikakut, missä kokeilin maalausta.

    VastaaPoista
  59. Onnittelut mahtavista lukemista! Mulle tuottaa päänvaivaa pursottelut... Ja pitäis opetella liljoja tekemään, kun sain sly-paketista liljamuotinkin.

    VastaaPoista
  60. Onnitteluja mittarilukemista ;)
    Haastavia juttuja on ollu joo...ehkä haastavimpia ollu Yoda-ja jättimäinen mansikkakakku. Haasteita luvassa lisää hääkakkujen muodossa!
    Mukavaa kesää!

    VastaaPoista
  61. Suuren suuret onnittelut aivan uskomattoman upeasta kävijämäärästä, mitä tosin en ihmettele sillä aivan upeita teoksiahan näidenkin sivujen kätköistä löytyi! Niin alussa on tämä minun touhuni, että suurin haasteeni taitaa olla vasta ensivuonna 90 hengen hääkakut. Toki tässä on tilauksia ennen sitäkin, mutta uskoisin tuo hääkakun kuitenkin olevan tähän mennessä haastavin :)

    VastaaPoista
  62. Onnittelut kävijämäärästä!
    Haastavinta tuntuu olevan kaikki jotka menevät kodin ulkopuolelle. Aina jännittää kuulla kommenttia miltä kakku maistui ja mitä siitä pidettiin.

    VastaaPoista
  63. Onnittelut kävijämäärästä! Täytyy heti linkitellä sut =o) Haastavin kakku mitä oon tehny oli muumitalo, siitä ei tullu hyvä ja mulla meni ihan totaalisestu hermot sen kanssa.... Onneks se on syöty aikoja sitte!

    VastaaPoista
  64. Onnea suuresta kävijämäärästä! Itse olen melko noviisi tällä kakkualalla, joten haastavin kakku on varmaankin vielä edessä. Mutta ehkä haastavinta tähän asti on ollut täytteiden valinta, ettei tule liian makeaa kakkua...
    -Ritja

    VastaaPoista
  65. Onnea upeasta kävijämäärästä!!
    Hmmm... haastavin kakku... se on tuo ristiäiskakku, minkä tein runsas viikko sitten... jännitti, että onnistuuko se vai ei =)

    VastaaPoista
  66. Todella selkeä ja kiva blogi sinulla! Onnea kävijämäärästä!

    VastaaPoista
  67. Onnittelut !!! Haastavimpia mutta samalla mielenkiintoisimpia ovat kyllä vartalon muotoiset marsipaanikakut, bikinikakut ja sen sellaiset. Niissä varsinkin mittasuhteet tuottavat joskus aika lailla päänvaivaa.

    VastaaPoista
  68. Haastavinta on yllättäen olleet nukkekodin miniaatyyrikakut ja niiden koristeet. :-) (irinanposti ät hotmail dot com)

    VastaaPoista
  69. Kaikissa kakkujen koristeluissa on haastetta,joita tekee ekaa kertaa.Varsinkin jos menee kodin ulkopuolelle

    VastaaPoista
  70. Haastavinta oli aloittaa kakkujen teko "uudelleen" noin 11 vuoden tauon jälkeen. On käytettävät materiaalit ja tarvikkeet kehittyneet huimasti ja PAREMPAAN suuntaan =) Nyt oikein odottelen milloin pääsen taasen oikein vauhtiin (ekat kihlajaiskakut tuli tehtyä kaverille tuossa viikonloppuna ja onnistuivat kivasti =)! (kykkanenpiia at gmail dot com)

    VastaaPoista
  71. Pitihän se suurena leipojien ihailijana osallistua arvontaan. ;>
    Tiipu

    VastaaPoista
  72. Paljon onnea hienolle blogillesi leipomuksineen. Paljon olisi minulla oppimista samalle viivalle päästäkseni !
    Haastavin kakku tähän asti on ollut 'satulinna', mutta suuremmat haasteet varmaan edessäpäin, kuten kaunis ja lämmin kesäkin !

    VastaaPoista
  73. Olen ekaa kertaa blogissasi, mutta en varmasti viimeistä kun niin kauniita kakkuja löytyi.. :) Linkitän sinut.

    VastaaPoista
  74. Tulin tutustumaan. Kiva blogi sinulla, tulen varmasti toisenkin kerran. Itse leivon aika harvoin, kun meitä on vain kaksi syöjää ja kakut tahtovat kerääntyä ikävästi vyötärölle... Voisin vastata, että kaikki kakut ovat haastavia )))

    VastaaPoista
  75. Osallistun arvontaan mukaan, vuoroin vieraissa... Käyppä sinä vuorostasi vieraissa blogissani, siellä olisi sinulle jotakin.

    VastaaPoista
  76. SULOINEN KISSA SINULLA.ONNEA BLOGILLESI JOSTA
    OLEN JO PALJON SAANUT VINKKEJÄ.

    VastaaPoista
  77. Mahtava blogi, ei muuta voi sanoa:) Monta vinkkiä olen täältäkin saanut... Onnittelut blogille ja intoa jatkoon!!

    VastaaPoista
  78. Tosi kiva blogi ja ihanat ruusut! Haastavinta on huomiseksi tehtävä pikkuveljen synttäri-kakku minecraft-teemalla. Veljeni ei ole mikään vähään tyytyväinen, joten huomisesta tulee haastava päivä+ olen vasta 15 vuotias :D nelli.melanen@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Hei Nelli! Arvonta oli vuonna 2009.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.