perjantai 3. huhtikuuta 2009

Laskuri päivitetty

Aloin epäillä entisen laskurini toimintaa. Ei minulle tullut mieleenkään että "kävijälaskurina" mainostettu laskuri laskeekin etusivun lataukset, esimerkiksi aina etusivua päivitettäessä laskuriin rapsahtaa yksi kävijä lisää. Vaikkakin nopeasti kasvava "kävijämäärä" näytti kivalta, halusin silti vaihtaa laskurin sellaiseen joka laskee oikeasti eri kävijät, eikä etusivun latauskertoja.

Viidennestä päivästä tammikuuta 2009 tähän päivään asti entiseen laskuriin ehti kertyä melkein 16000 sivulatausta, paljonhan lienee ollut todellinen kävijämäärä, tiedä häntä.

Kiitos kuitenkin kaikille lukijoille, on ollut todella mukavaa huomata että täällä käy joku näitä postauksia lukemassakin, ja jotkut vielä vaivautuvat kommentoimaan! Se on mielestäni tämän harrastuksen piristysruiske! :)

Kunhan tuo oikea laskuri nyt raksuttaa johonkin kivaan tasalukemaan, pitänee pitää perinteiden mukainen arvonta, mutta siihen on vielä matkaa! 

Leipomisiin! :)

2 kommenttia:

  1. Mulla on blogissani jopa kolme laskuria, eka laski kaikki liikkeet sit toka toimi ihan mallikkaasti aka kauan kunnes on sekin alkanut laskea etusivulla käynnit ja sit tää kolmas nyt on ihan kiltisti. Raivostuttavia nää on :)

    VastaaPoista
  2. Tarjuska S, joo aivan :D siis joku laskuri on kesken kaiken siulla alkanut toimia niinkuin ei pitäisi? Ärsyttävää!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.