keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Leivontabloggaajien miittinki?

Tuli tässä mieleeni kun itsekseni mietin että olisipa kiva tavata muita leivontabloggaajia, niin mitä mieltä ihmiset olisi leivontabloggaajien yhteisestä miittinkistä? 

Millainen olisi kiva miitti eli tapaaminen? Missä se pidettäisiin? Mitä tehtäisiin? Miten saadaan sana kiertämään mahdollisimman laajalle?

Ihan tällainen ajatus vain, jos löytyy kannatusta niin tällehän voisi perustaa oman pienen blogin (onko jollain hyviä ideoita tai ajatuksia tai innostusta?) tai voisihan vaikka muutamakin ihminen pitää miittiblogia pystyssä? Blogiin sitten kerättäisiin enemmän ideoita ja mielipiteitä, miitin suunnittelua ja muuta miittiin liittyvää!

Itselläni siintää sellainen ajatus mielessä että jos saadaan porukka innostumaan niin päivä pitäisi varata hyvissä ajoin etukäteen (esim. ainakin kuukauden päähän) jotta kaikki halukkaat voisivat järkätä itselleen vapaata tuolloin. Miusta miittinkipaikaksi olisi mukava joku sellainen jossa olisi tietysti tilaa kaikille, mahdollisesti keittiö ja oleskelutila, mahdollisuus yhteiseen leipomiseen ja "nyyttäri"-idealla voisi jokainen halutessaan tuoda jotain pientä tarjottavaa? Jos meitä olisi paljon tulossa (esim. 20-30 henkeä ainakin) niin tuollaisen paikan vuokraaminenkin olisi varmaan ihan kohtuuhintainen kun kulut jaettaisiin tasan kaikkien kesken.

Harvoissa blogeissa mainitaan että missäpäin kukin leivoskelee, olettaisin että suurin osa on Etelä-Suomen puolelta, mutta mitenhän asia oikeasti on? Itse vaikutan Kaakkois-Suomessa. Kaupungista riippumatta kimppakyydeillä tietysti mahdollisimman paljon paikalle, mutta mikähän olisi sitten paras kaupunki moisen pitämiseen? Tietysti jonkun täytyisi vaikuttaa kys. kaupungissa jotta esim. jonkun paikan varaaminen/vuokraaminen kävisi näpsäkästi.

Nämä vain omia ajatuksiani, kommentoikaa rohkeasti ja laittakaa sanaa kiertämään jos kiinnostaa!! :)

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta ajatukselta, mutta jos se on pääkaupunkiseudulla niin itselläni on sinne melkosesti matkaa täältä Itä-Suomesta. :P Savonlinnassa leivoskelen... Mut jokaisella kai joku paikka on kaukana.

  VastaaPoista
 2. Mielestäni voisi olla reilumpaa että se olisi vähän Pohjoisemmassa kuin Helsingissä, esim. Lahti tms? Jotta ylempää tulijoilla ei olisi ihan niin pitkä matka, ja taas toisaalta etelästäpäin matka Lahteen ei ole mahdoton. Mutta nämä vain ajatuksena! :)

  VastaaPoista
 3. Tällainen tapaaminenhan oli vasta UnelmaUllan toimesta ilmeisesti Helsingissä!

  VastaaPoista
 4. Tarjuska S, ai? No höh, taisin siis myöhästyä ideani kanssa!

  VastaaPoista
 5. Kyllä tällainen tapaaminen oli reilu viikko sitten Helsingissä, jossa sain olla myös itse mukana. Kylläpä meillä olikin mukava ilta!! :D

  VastaaPoista
 6. Kermaruusu, voi kurja, olisin kyllä halunnut olla mukana! No, jospa huomaisin ajoissa jos joku joskus suunnittelee uudestaan tapaamista! :)

  VastaaPoista
 7. Ihan hyvin voisi tehdä uudenkin tapaamisen, vaikka muualle kuin pääkaupunkiseudulle. Itse olin tuolla Helsingissä ja moni jäi siitä varmaankin paitsi nopean aikataulun vuoksi. Pidemmällä suunnitteluvälillä saisi enemmän porukkaa mukaan.

  VastaaPoista
 8. Ebe, no sitä miekin mietin että jos tarpeeksi etukäteen lyö päivän lukkoon niin ihmisillä olisi sitten aikaa suunnitella jne. :)

  VastaaPoista
 9. Täällä ilmoittautuu yksi innokas osallistuja:)) En päässyt itse edelliseen tapaamiseen, mutta jos nyt ehtisi:)) Mielellään tapaaminen ei liian etelään.... Helpottaisi osallistumista.

  VastaaPoista
 10. Ruusumamma, se olisi kyllä kivaa jos saataisiin järkättyä sellainen tapaaminen! :)

  VastaaPoista
 11. Täälläki yks pohjois-pohjanmaalla leipova olis innokas osallistumaan!:)

  VastaaPoista
 12. Vaahteramäen emäntä: vitsi, pitäisiköhän ruveta suunnittelemaan tätä jotenkin? :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.