torstai 15. huhtikuuta 2010

Rippikakut kaksostytöille


Nämä kakut menivät kaksostyttöjen rippijuhliin. Kakut ovat 7 munan kokoiset, välissä tummasuklaamousse ja sitruunarahka (toiveesta). Koristetoivomuksena oli kaksi valkomekollista marsipaanihahmoa Fantasiinan tyyliä mukaillen (Kaikki kunnia Fantasiinalle! Näiden nypertämisessä oli oma hommansa, pitää jatkaa harjoituksia...), molemmilla pitkät hiukset, toisella vaaleat ja toisella tummat. Ja tummatukkaisen piti olla lyhyempi. :)
Hahmojen alle keltainen marsipaani.


En ole koskaan muotoillut tällaisia hahmoja, ruusukimput on reilun sentin kokoiset joten melko pienistä väkerryksistä on kyse. Kakun reunoilla runsaat kermapursotukset. Lisäksi koristeina kaksiväriset ruusut. Spritsaukset Brumbergin muklaata (voikohan huonoa käsialaa harjoittaa?).
Toinen kakku "tavallinen" pyöreä, välissä samat täytteet ja suunnilleen sama koristelu kuin neliökakussakin. Reunoilla koristeraapalla tehty kermareunus. Kukkaset sokerimassaa.


Terveisiä kakunsyöjille jos satutte tämän lukemaan! :)

13 kommenttia:

 1. Ihanan iloiset rippikakut. Ja tuon pyöreän kakun reunat, niin upeat!

  VastaaPoista
 2. Upeat pursotukset ja tietysti muut koristeet! Noi ekat reunapursotukset on uutta mulle. Tosi hienot!! Sähän voisit tehdä noista pursotuksista tutoriaalin foorumille, vai olikohan siellä jo sellainen. :)

  VastaaPoista
 3. Oispa mullakin ollut näin päheet rippikakut, muistaisin varmaan juhlatkin paremmin :D

  VastaaPoista
 4. Pirteät kakut! Mahtavat tyttöset. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirteät kakut, todella suloiset tytöt! Ja osaat niin hyvin sen kermareunuksen tehdä, olen yrittänyt raapalla harjoitella mutta ei tahdo onnistua...

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille blogistikollegoille aivan ihanista kommenteista! <3

  Paula, ollut mietinnässä useasti, vaan vaatii jonkin verran paneutumista ja etukäteissuunnittelua kun noita pursotuksiakin on rajaton määrä erilaisia.. :D Mutta mietintämyssyssä on! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kakku! Meijän lasten serkut, kaksoset myöskin, ovat myös Emmi ja Essi nimiltään. :)

  VastaaPoista
 8. Onpas yhteensattuma :-) Mun kaverilla (Muuruvedeltä) on tytöt Emmi ja Essi. En ole heitä nähnyt jo vuosia, mutta he ovat kutakuinkin rippiikäisiä myös :-)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.