torstai 15. syyskuuta 2011

Tietoa blogipäivityksistä ja muuta höpinää


Kulunut kesä on ollut mielettömän ihana ja tosi kiireinen. Meillä on kotona menossa kaksi remonttia yhtä aikaa (alakerran täysremontti ja yläkerran keittiöremontti) ja olen aloittanut kansalaisopistolle kakkukurssien pidon, koitan muistaa myös huomioida Morrista ja miekkosta, pyöritän leivontafoorumia (kiitokset ahkerille modeille avusta!), leivon kakkuja minkä ehdin ja siinä sivussa käyn vielä töissäkin. Lisäksi ostettiin kesällä pienenpieni mökki jossa saa rauhoittua luonnon helmassa luontoa ihmetellen. Tekemistä siis riittää, joten blogipäivitykset tulevat välillä suurellakin viiveellä. Josta syystä en ehdi hirveästi vastailemaan blogikommentteihin, saatika vierailemaan muiden blogeissa. Jos joku jotain painavaa kysyy, pyrin vastaamaan mutta siihenkin saattaa mennä aikaa. Kuitenkin kommentteja on aina mahdottoman kiva lukea vaikken niihin ehdi aina vastatakkaan. Toivottavasti kukaan ei ota tästä nokkiinsa. :)

Tuntuupa että elän elämäni parasta aikaa sekä myös kiireisintä ja antoisinta.

Oikein aurinkoista syksyä kaikille täällä vieraileville!


Yläkuvassa mökillä rupisammakon poikanen ja alemmassa kuvassa kesyt liskot kävelivät pitkin ja poikin. Ja ei, mökillä en leivo noilla käsillä yhtään mitään. :D

5 kommenttia:

 1. Ihania kuulumisia! :) Kerrankin joku puhuu avoimen positiivisesti ja tyytyväisesti elämästään! ♥ Tollanen pikkumökki olisi kyllä tosi kiva.

  VastaaPoista
 2. Ihana pieni sammakko siellä kurkistelee. :)
  Kyllähän tuossa listassa kuulosti olevan hyvinkin yhdelle ihmiselle hommia, joten ei ihme ettei aina ehdi blogia päivitellä. Täytyy nostaa hattua sinulle, että välillä kuitenkin löytyy joku rakonen sillekin. :)

  VastaaPoista
 3. Sinulla kun ei tunnu tuota tekemistä olevan, eh heh :), niin tässä vielä yksi toimintavinkki:
  Suomen maatalousmuseo Sarassa on meneillään kaltaisillesi herkkumaakareille suunnattu kilpailu! Museolle etsitään nimikkoleivonnaista, jotain mikä maistuisi makeasti maaseudulle. Lähde ihmeessä mukaan kisaan!
  Lisätietoja: www.sarka.fi --> Ajankohtaista

  VastaaPoista
 4. Kiitos piparkakkujen koristelukurssista. Innolla odottelen tammikuun kakkukursseja. Kirsi

  VastaaPoista
 5. Voi kunpa oisinkin ehtinyt Saran kilpailuun mutta aika ei kyllä millään riittänyt!

  Kiitos Kirsille kiitoksista :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.