torstai 15. syyskuuta 2011

Kansalaisopiston kakkukursseja

Tämän vuoden keväällä kansalaisopiston koulutussuunnittelija Ilona laittoi sähköpostia ja kysyi olisinko kiinnostunut vetämään opistolle kakkukursseja. Ei tarvinnut kauaa miettiä että mikä jottei! :D Mansikkamäen Ebe oli vinkannut miusta joten kiitokset sinne! :)

Kurssiesite löytyy osoitteesta www.ekko.fi Tällä hetkellä tosin jo lähes kaikki varakurssitkin on myyty loppuun. Täälläpäin on oikein kakkubuumi menossa!

Pari viikkoa sitten pidin ensimmäisen kurssin ja ai että kun jännitti... Vaan hyvinhän se lutviutui, kurssilaiset olivat mukavia ja todella innokkaita ja tekivät upeita kakkuja! Toivottavasti näen teitä seuraavillakin kursseilla! :)

Tässä kurssin jälkitunnelmissa kuvailen vielä oman esimerkkikakunkin:


Kurssilaisia työn touhussa:Miun yksinkertainen esimerkkikakku, päällinen valkoista tikkinomassaa ja pari ruusua. Reunoille saivat kurssilaiset kokeilla nipistintä eli crimperiä. :)

Tässä kurssilaisten aikaansaannokset. Lähes kaikki olivat ensimmäistä kertaa elämässään päällystämässä kakkua kokonaan massalla, eikä sitä kyllä kakuista heti uskoisi! Upeita!! :D Yhdessäkään kakussa ei ollut rypyn ryppyä! Eikä siis yksikään näistä seuraavista kakuista ole miun tekemä, vaikka kivahan näistä olisi kunnia ottaa itselleen! ;)
3 kommenttia:

  1. Vau! Tosi hienoja kakkuja!

    Tuutko pk-seudulle kursseilemaan joskus? :) Mä haluaisin tulla oppiin.

    VastaaPoista
  2. Paula, hauska idea mutta Pullahiiri taitaa olla jo siellä kursseilemassa! ;)

    Pidetään privaattikurssi joskus modejen kesken ;D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.