perjantai 20. elokuuta 2010

Pieni vaaleanpunatossuinen kakku

Entinen työkaveri pyysi pientä kakkua viemisiksi tyttövauvan kunniaksi tuttavalleen. Tämän kakun olen tehnyt jo monta viikkoa sitten, on vaan päivitykset vähän jääneet. Kokoakaan en varmuudella muista, olikohan 3 munan pohja, välissä (toiveesta) kirsikkahilloa, maitosuklaamoussea ja valkosuklaanougatmoussea.
Päällinen vaaleanpunaiseksi värjättyä sokerimassaa ja pikkutossut koristeena. Reunoilla isolla lehtityllalla pursotukset joiden päällä suklaaraastetta.



Aiheeseen liittyviä linkkejä:

5 kommenttia:

  1. Suloinen ja ihanan yksinkertainen vauva-kakku. Just minun mieleinen kakku!

    Ihmettelit blogissani, miksei minun blogipäivitykset päivity sinun listalle. Varmaa en osaa sanoa, mutta itselleni samaan ongelmaan auttoi, kun kopioin blogiosoitteen tilalle blogin rss-syötteen. Se löytyy esim. minun blogista sivupaljista alimpana, oranssin sydämen kohdalta. Minulla ongelmia oli Kakkuhelmen ja muutaman muun vuodatuksen blogin kanssa, niihin ainakin tämä auttoi. =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta blogista, seurailen sitä säännöllisesti :) Blogissani on sinulle tunnustus, jos haluat käydä noutamassa!

    VastaaPoista
  3. Söpöinen on :) Ja kuten arvata saattaa, minua jostain kumman syystä nämä kaikki tyttöjen söpöt kakut kiinnostaa! Tuollainen valkosuklaanougatmousse kuullostaa erinomaiselle, siittä kun saisi ohjeen! ;)

    VastaaPoista
  4. Pioni, kiitos ja kiitos syötevinkistä, nyt toimii!

    Kuovi, voi että, kivaa, käyn heti kurkkaamassa!

    Suhmura, heh, ohje on niinkin yksinkertainen että osta kaupasta valmis moussepussi ja sekoita se maitoon. :P Käteviä hätävaroja nuo valmismousset, voisi kyllä koittaa itekin kehittää jonkun nugaajutun...

    VastaaPoista
  5. Nätti kakku, onko reunan pursotus tehty lehtityllalla?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.