tiistai 24. elokuuta 2010

Kakku muistotilaisuuteen

Sain kunnian tehdä työkaverin isän muistotilaisuuteen kakun. Vaan tämä kakku oli kertakaikkiaan epäonnen kakku, siitä lisää myöhemmin.
Kakku oli 6 munan kokoinen, välissä diplomaattikreemiä ja vadelmahilloa. Päällä kinuski ja kermapursotukset, lisänä pari kallaa marsipaanista.Kakun epäonnisen tarinan voi käydä lukemassa Leivontafoorumin avautumisketjusta.

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
tutoriaali kermareunaisen kakun teosta

7 kommenttia:

 1. kaunis reuna... todella tasainen.

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs kakku! Ihan täydellisen kauniit reunat ja pursotukset...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista, tosin nämä kermat lähtivät kinuskin kanssa litomaan ja uudet kermat piti käydä heittämässä kakkuun ennen kuin se meni tarjolle. Huh olkoot, mokoma kinuski... :D

  VastaaPoista
 4. Kävin lukemassa sun "taistelun" ja se kyllä kuulosti just niin katastrofaalista kun vaan voi olla. Joskus kaikki, siis ihan kaikki menee pieleen! Onneksi niitä kertoja on vain harvoin.

  Mulla oli tässä joku aika sitten taisto kakkupohjan kanssa. Sama vanha ohje mutta aina siitä tuli jotenkin "kumimainen". Syy jäi mysteeriksi... Lopulta kaivoin pakkasesta varapohjan :D

  Linkitin muuten sut, minutkin saa linkittää joskaan ei ole pakko ;)

  VastaaPoista
 5. Evelynn, no katastrofi se kyllä oli. Onneksi pääsin korjaamaan tilanteen.

  Tuo kumimaisuus kuulostaa jännältä.

  Linkitin siut myöskin. :)

  VastaaPoista
 6. Miten en ole aiemmin blogiisi törmännyt!! Olet kyllä todella taitava leipuri-kondiittori! Itse teen vain harrastuspohjalta mutta haaveena olisi käydä vielä leipuri-kondiittorin tutkinto, kunhan ensin valmistun nykyisestä koulustani :). Saanko linkittää sinut??

  VastaaPoista
 7. Leipuritar, kiitos kiitos, harjoittelemalla sitä oppii! :) Linkitellään vaan!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.