lauantai 7. marraskuuta 2009

Sienisuklaata

Tämä postaus tulee hieman myöhässä, jostain syystä unohdin suklaalevystä ottamani kuvan koneen syövereihin. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? :)

Osallistuin nami-hiiren kyselyyn ja jonkin ajan päästä huomasin ilokseni että postilaatikkoon oli tipahtanut jokin outo paketti. Avasin paketin, ja sieltä löytyi tummaa suklaata jossa on mukana tryffeleitä, siis aivan oikein, sieniä! Suklaa oli erittäin erikoinen uusi tuttavuus, mielenkiintoista. Kiitos nami-hiirelle että sain mahdollisuuden maistaa jotain mitä en olisi varmasti muuten saanut käsiini! :)

5 kommenttia:

 1. Kiitokset vain Ahonlaitaan ! Korjataan tässä hieman Tanjan kanssa, levy oli jo postissa, kun itse makustelin samanlaista. En lähettänyt hänelle 'kultaa' paketissa, koska sienet olivat siitakesieniä ja tryffeli oli öljynä, mutta maistui ja tuoksui! Tämä on siihen osioon, jossa mainosmies on tehnyt hyvää työtä edistääkseen tuotteen menekkiä ja ansaitakseen elantonsa. - Tanja, yhden kerran 'http' riittää :D ! Minä aion valvoa, kun jännittää ne Halloweenit ! Oikein kivaa alkavaa viikkoa. Terv. nami-hiiri

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa todella erikoiselta! Olisi kyllä ihan hauska moista maistaa, varsinkaan kun en noin muuten sienistä välitä:)

  VastaaPoista
 3. saman firman ihme suklaita oon maistanut kanssa.. ihan haiskuja testa kyllä

  VastaaPoista
 4. nami-hiiri, kiitos tarkennuksesta ja muokkasin linkin toimivaksi. :D

  Kiitos myös Paulalle, Tiinalle ja aleksille kommenteista, erikoisia suklaita on aina jännä maistella.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.