torstai 1. toukokuuta 2014

Lasten kakkuja

Kaikista kakuista ei näköjään ole edes kuvia (ei tohinassa aina muista ottaa) mutta tässä loput viime vuoden ja osa jo alkuvuonna tehdyistä kakuista.

Tämän kakun tilaajalla oli tarkat toiveet mitä halusi, pieniä jalanjälkiä myöten. :)


Näiden mantelirouheella pinnoitettujen kermakakkujen päälle tuli tuo alhaalla oleva traktori.Traktori on tehty itse tehdystä riisimuromassasta jonka ohjeen bongasin Pionilaakson blogista. Kokeilemisen arvoinen juttu jos tekee isoja koristeita! Sotkuista ja tahmeaa puuhaa tosin. :)Paloauto meni 2 vuotta täyttävän Joelin juhliin.

Tämän kakun tilaaja halusi keskelle tyhjää tilaa, oli nähnyt netissä jossain vastaavan kakun johon laitettu muovinen kauhakuormaaja päälle. Hauska idea, ja suklaarusinat on jotain multakököjä olevinaan. :)


Haasteellinen neliön muotoinen kakku. Nuo kyseiset kirjainmuotit on muuten vaikeita käsitellä, tai sitten miulla vaan on vääränlaista massaa?Möhköfanttiakin toivottiin.
Pipareita taas testailtu, viimeisistä onkin kulunut aikaa... Vielä pitää harjoitella monta sataa tuntia että pääsee edes lähelle Eben fantasiapipareita! :D
2 kommenttia:

  1. Mahtavia kakkuja!! Etenkin tuo, jossa nuo pikkiriikksiet jalanjäljet, vetosi kyllä minun tunteisini. Ihana blogi sinulla :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.