perjantai 14. helmikuuta 2014

Kakkukuvia vuodelta 2012

Oijoi, täällä on kiirettä piisannut. Ensinnäkin Konditoria Ahonlaidassa pitelee kiirettä tasaiseen tahtiin, toisekseen meillä on lähes koko ajan remonttia omakotitalossa, milloin mikäkin huone rempassa, tällä hetkellä pääkeittiön remontti menossa joten hommaa riittää joka tapauksessa.

Mutta nyt on flunssa iskenyt ja kun ei jaksa hirveästi mitään fyysistä hommaa tehdä niin joutaa istumaan vähän aikaa koneella ja naputella parit vanhat kuvat tänne.

Nämä kakkukuvat ovat siis jo yli vuoden vanhoja mutta ajattelin ne nyt ihan omaksi huviksi tänne laittaa, ja jos vaikka joku asiakas saa näistä ideoita kun useasti pyydetään blogissa jo olleen kakun tiimoilta vähän vastaavaa koristelua. :)

Täytteitä en kyllä millään muista joten tästä tulee nyt vain kuvapostaus.


Tähän väliin täytyy sanoa että nuo helmikoristeiset kakut menivät ystäväni häihin joka on myöskin leipuri-kondiittori joten olen erittäin otettu että sain kunnian tehdä kakut. :) Terkkuja Annille jos joskus satut tänne piipahtamaan! Sisällä oli todella suklainen pohja ja välissä muistaakseni vadelma- ja suklaamousset. Nam! Mutta oli noissa helmissä pyörittelyä! :D Olikohan 80-hengen kakut, en ole ihan varma... Päälle tuli jättää tyhjää hääparin omalle koristeelle. Ja tuo pieni kakku on erityisruokavalioluomus. Päällä sokeritimantteja :)Tuo kuva tuli napsastua jääkaapista kun olin taas myöhässä kamerani kanssa, kuten yleensä jos kakkua lähtee kasaamaan jonnekin muualle kuin omaan keittiöön.
Seuraavat kakut taidan laittaa eri postaukseen kun ovat lasten kakkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.